.Συντριβή της Χρυσής Αυγής στο μπάσκετ από χιμπαντζήδες

Νίκος Ζαχαριάδης  
Σε πανωλεθρία εξελίχθηκε το μονό 3Χ3, που οργάνωσε το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, εναντίον μιας ομάδας χιμπαντζήδων, προκειμένου να δείξει ότι αν δώσεις μια μπάλα μπάσκετ σε έναν Χρυσαυγίτη, γίνεται Μάικλ Τζόρνταν! Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, στο υπαίθριο γηπεδάκι, φάνηκε ότι οι παίκτες της Χρυσής Αυγής δεν θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα, απέναντι στους χιμπαντζήδες. 
Δεν έφταιγε μόνο το σωματικό τους βάρος και η έλλειψη ύψους, που έφερναν τους εθνικοσοσιαλιστάς σε μειονεκτική θέση. Σημαντικό ρόλο στην ήττα έπαιξε, από ό,τι φαίνεται, και η αδυναμία τους να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη στρατηγική παιχνιδιού.
Βλέποντας ότι το παιχνίδι γυρίζει εναντίον τους και κινδυνεύουν με διασυρμό και διάψευση της θεωρίας ότι οι Χρυσαυγίτες είναι ανώτεροι από τους χιμπαντζήδες, οι παίκτες και οι φίλαθλοι του Νίκου Μιχαλολιάκου επιχείρησαν να εκφοβίσουν τους αντιπάλους τους, με απειλητικά συνθήματα.
 Όμως, ούτε η μέθοδος αυτή έπιασε, καθώς οι χιμπαντζήδες απαντούσαν με τις γνωστές μπουνιές στο στήθος, επιστρέφοντας την πρόκληση.

Τέλος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια, επιστρατεύθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Χρήστος Παππάς, που χρησιμοποίησε το μυστικό του όπλο: Άρχισε να κατουράει μέσα στο γήπεδο, ώστε να προκαλέσει πρόβλημα στους αντιπάλους – αλλά το μόνο που κατάφερε, ήταν να προκαλέσει προβλήματα στη δική του ομάδα, καθώς άρχισαν να γλιστρούν στο βρεγμένο παρκέ και οι δικοί του συμπαίκτες.

Με τη λήξη του Αγώνα, ο αρχηγός της χαμένης ομάδας, κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, προσπάθησε να εγγράψει τους θριαμβευτές χιμπαντζήδες στη Χρυσή Αυγή, βάσει του σκεπτικού, ότι αν δώσεις σε ένα χιμπαντζή έναν αρχαιοελληνικό Μαίανδρο, γίνεται αμέσως Χρυσαυγίτης.
  

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

.

.